Huck's Army Forum :: Faith, Family & Freedom
http://www.forum.hucksarmy.com/

Still having problems
http://www.forum.hucksarmy.com/viewtopic.php?f=172&t=26768
Page 1 of 1

Author:  GrannyT [ Thu May 31, 2012 10:29 am ]
Post subject:  Still having problems

I'm able to access the links from my laptop now - but it still goes to Google when I try clicking on a link from my iPod. The forum doesn't show up correctly on the iPod either.

Author:  Hucks Army - Bill [ Thu May 31, 2012 1:10 pm ]
Post subject:  Re: Still having problems

Hi Granny T,

Thanks for your countinued dedication and serving as a Moderator on Hucks Army also thanks for the information about the problems you are still having. Someone or someone’s did a real hack job on the site and we are in the process of getting it all cleaned up and put back together and working perfect. I have programmer’s still working on the site, hopefully it will be totally fixed soon. I will me monitoring the site more closely in the future, I have been busy working on another project which has taking most of my free time, but I almost have that project finished and will soon become very active again.

Author:  Texan4Huckabee [ Fri Jun 01, 2012 1:08 pm ]
Post subject:  Re: Still having problems

I see improvements in getting HucksArmy back to working condition, nice job Ken! Also maybe its just my virus scanner, but I've been prompt to quarantine a virus everytime I visit here.

Author:  WhatsNotToLike? [ Fri Jun 01, 2012 1:31 pm ]
Post subject:  Re: Still having problems

YAY! This is the first time I've been able to get into a thread! Thanks to all the programmers working to get HA back up an going.

I've missed you all :)

Author:  higgybaby4huck [ Mon Jun 04, 2012 9:26 am ]
Post subject:  Re: Still having problems

The question I have been trying to figure out is exactly Who would benefit from attacking this site?

Author:  WhatsNotToLike? [ Mon Jun 04, 2012 10:17 am ]
Post subject:  Re: Still having problems

higgybaby4huck wrote:
The question I have been trying to figure out is exactly Who would benefit from attacking this site?


Me. too! Fans of another potential vp? Not accusing anyone, just trying to puzzle it out.

Author:  GrannyT [ Mon Jun 04, 2012 11:25 am ]
Post subject:  Re: Still having problems

Hucks Army wrote:
Hi Granny T,

Thanks for your countinued dedication and serving as a Moderator on Hucks Army also thanks for the information about the problems you are still having. Someone or someone’s did a real hack job on the site and we are in the process of getting it all cleaned up and put back together and working perfect. I have programmer’s still working on the site, hopefully it will be totally fixed soon. I will me monitoring the site more closely in the future, I have been busy working on another project which has taking most of my free time, but I almost have that project finished and will soon become very active again.


Thank you for getting someone to work on this. I noticed I was still having problems with my iPod scratch and decided to try something. I deleted the "App" I created by "adding" the "View active topics" link to my home screen and re-added it. It seems to be working okay now. Thank you!

Author:  Patriot4America [ Tue Jun 05, 2012 3:52 am ]
Post subject:  Re: Still having problems

I didn't have any difficulties at all...I was wonderin' where ya all went!...and all along I thought that ya all had enough of me...Peter :floor

Author:  christopher.wilkerson [ Sun Jun 10, 2012 7:59 am ]
Post subject:  Re: Still having problems

Today is the first day I've actually been able to view a thread. All the links I clicked were being redirected. Just out of curiosity I picked a link, right clicked, and chose copy link location. The site the popped up for me, seemingly normal.
WhatsNotToLike? wrote:
higgybaby4huck wrote:
The question I have been trying to figure out is exactly Who would benefit from attacking this site?


Me. too! Fans of another potential vp? Not accusing anyone, just trying to puzzle it out.
I also don't think this is random. Just can't figure out cui bono? And why the timing?

Author:  ConservTexan [ Mon Jun 11, 2012 9:06 pm ]
Post subject:  Re: Still having problems

So glad to have Hucks Army back up and working. I missed this site!

Thanks to Bill Goins for getting his tech people to fix the site!

Author:  bmk2307 [ Tue Jun 12, 2012 10:11 pm ]
Post subject:  Re: Still having problems

Hey first time being able to see threads! Still having formatting issues though...but I'll take it!

Author:  WhatsNotToLike? [ Wed Jun 13, 2012 8:44 am ]
Post subject:  Re: Still having problems

I had a little better luck with the formatting when I deleted all my old HA cookies and started again.

So good to see people coming back.

Author:  WhatsNotToLike? [ Mon Jun 18, 2012 10:12 am ]
Post subject:  Re: Still having problems

Well, I thought deleting cookies helped, but it only helped on one of my computers. They are both Windows 7-based laptops (different brands), and I use Chrome as my browser on both. This one is working perfectly on HA, the other still lacks formatting on HA, and I cannot click into any thread (or even "Active Topics"). I don't get redirected to Google's homepage anymore, instead I just get a "404 Not Found" error.

I deleted all my existing cookies on both computers.

I can't remember which computer I was using when HA first malfunctioned for me, but, whichever one it was, my AVG anti-virus program popped up and said it had blocked an attack. There was no record of it in the log it keeps, though, so I don't know what kind of attack, or if that's related to the trouble I'm still having on my Sony.

Author:  bmk2307 [ Mon Jun 18, 2012 9:05 pm ]
Post subject:  Re: Still having problems

WhatsNotToLike? wrote:
Well, I thought deleting cookies helped, but it only helped on one of my computers. They are both Windows 7-based laptops (different brands), and I use Chrome as my browser on both. This one is working perfectly on HA, the other still lacks formatting on HA, and I cannot click into any thread (or even "Active Topics"). I don't get redirected to Google's homepage anymore, instead I just get a "404 Not Found" error.

I deleted all my existing cookies on both computers.

I can't remember which computer I was using when HA first malfunctioned for me, but, whichever one it was, my AVG anti-virus program popped up and said it had blocked an attack. There was no record of it in the log it keeps, though, so I don't know what kind of attack, or if that's related to the trouble I'm still having on my Sony.

I've had the same problems recently, but it did help to delete cookies. Now I come back today and voila! it looks and feels like it used to! Thanks to those who had to fix the problem, you guys/gals are great!

Author:  cschande [ Wed Jun 20, 2012 11:19 am ]
Post subject:  Re: Still having problems

christopher.wilkerson wrote:
Today is the first day I've actually been able to view a thread. All the links I clicked were being redirected. Just out of curiosity I picked a link, right clicked, and chose copy link location. The site the popped up for me, seemingly normal.


This is what I did, too. First time I've been able to get through in weeks. I may start a thread with these instructions so people who can view the active topics page (like I could) can read how to get in.

Author:  TheValuesVoter [ Wed Jun 20, 2012 3:34 pm ]
Post subject:  Re: Still having problems

Today is the first time this month I've been able to get back on. Glad to see us up again!

Author:  FiscalConservative [ Sat Jun 23, 2012 9:32 pm ]
Post subject:  Re: Still having problems

Well I am back. Deleted all my cookies and switched to Google Crome.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/