Hucks Army - Faith. Family. Freedom. [Grassroots] JOIN HUCKS ARMY | GET INVOLVED | FUNDRAISING | LINKS | LEADERSHIP | ABOUT
It is currently Thu Dec 12, 2019 4:03 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

What browser do you primarily use to access Huck's Army?
Internet Explorer 36%  36%  [ 5 ]
Firefox 29%  29%  [ 4 ]
Chrome 14%  14%  [ 2 ]
Safari 14%  14%  [ 2 ]
Other (please list the name in a post) 7%  7%  [ 1 ]
Total votes : 14
Author Message
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 1:06 pm 
Offline
***** General
User avatar

Joined: Mon Oct 22, 2007 11:12 am
Posts: 3819
Location: St. Augustine, FL
Likes: 194
Liked: 215
If you use multiple browsers, do you have different success with each? What works? What doesn't work?

_________________
Ken


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 1:06 pm 
Offline
***** General
User avatar

Joined: Mon Oct 22, 2007 11:12 am
Posts: 3819
Location: St. Augustine, FL
Likes: 194
Liked: 215
IE works consistently for me. Firefox has been hit and miss but mostly miss for me.

_________________
Ken


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 1:22 pm 
Offline
Lieutenant General
User avatar

Joined: Mon Jan 14, 2008 8:28 pm
Posts: 875
Likes: 150
Liked: 48
I use FireFox most of the time. Since the site has been fixed, I don't have any problems. Sometimes I Google Chrome, too.

_________________
~*Roanna

http://twitter.com/raspberrygirl12
http://roannaj.blogspot.com/


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 7:49 pm 
Offline
Lieutenant General

Joined: Tue Nov 06, 2007 9:23 pm
Posts: 1049
Location: California
Likes: 151
Liked: 36
Usually, Firefox if the only browser I use. I rarely use Internet Explorer. Haven't experienced any technical issues with HA.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sun Nov 11, 2012 9:32 pm 
Offline
***** General

Joined: Sat May 31, 2008 3:14 pm
Posts: 2120
Likes: 509
Liked: 440
I had problems with Chrome initially, but none with Rockmelt after I cleared my cookies and set up a new bookmark entering the forum through www.hucksarmy.com. Both Chrome and Firefox are working fine for me now.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Mon Nov 12, 2012 1:22 am 
Offline
***** General
User avatar

Joined: Thu Jan 10, 2008 7:47 pm
Posts: 4564
Location: Texas
Likes: 554
Liked: 523
I was installing an Adobe update today that offered Google Chrome & decided to try it out. So far the site is working well on it so perhaps it is that I just didn't clear out enough of my history/bookmarks, etc. I'll keep working with it the next few days & see if that's the case!



Post by QuoVadisAnima Liked by: FirstCoastTerp
Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Sat Nov 17, 2012 4:15 am 
Offline
***** General
User avatar

Joined: Thu Jan 10, 2008 7:47 pm
Posts: 4564
Location: Texas
Likes: 554
Liked: 523
FWIW, when I google Huck's Army & click on the link to the forum's index page, I get an error page. If I click on the link to HA blog, and then click on the link to take me to the forum, everything works as it should.


Top
 Profile Send private message  
 
PostPosted: Tue Nov 20, 2012 5:44 pm 
Offline
*** General

Joined: Fri Apr 11, 2008 2:36 pm
Posts: 1339
Likes: 0
Liked: 25
I use safari to browse the net.


Top
 Profile Send private message  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
POWERED_BY